dissabte, 8 de desembre del 2012

Advent 8: pels pèls + CQTAFQT

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

Finestreta: un gat negre


Buff!! Encara sort que me n'he enrecordat abans d'anar a dormir, que si no ja passava el dia sense fer el post diari! Eh, eh, dos quarts de 12 encara és dia 8, eh? Prossegueixo doncs amb un terme nou que m'he inventat, el CQTAFQT. Que vol dir "Coses Que Trobaré A Faltar Quan Torni".

I és que el món és molt petit quan et trobes amb algú, però també molt gran quan rumies una mica més amb el cap. I hi ha coses de cada lloc que el fan especial i únic. A part de persones, amb qui pots mantenir més o menys el contacte, hi ha coses que quan torni ja no tindré més (com a mínim no regularment) i que segurament trobaré a faltar una mica. Començaré amb una cosa ben exòtica, qui ho diria...  la Fanta Exotic!

La Fanta Exotic és una Fanta especial que no es pot trobar a gaires països (el nostre no és pas un dels afortunats). A la foto de la dreta no es veu gaire bé, però és de color taronja-rosa i té un gust que bbBBBRRRRRRrrhhhh!!!! És caviar en branca, néctar de déus i...  bé, m'estic passant, però és extremadament boníssima. Encara recordo el primer dia que li vaig dir a una amiga "no, és que nosaltres no tenim Fanta Exotic", em va fotre una cara de poema.

Com que sóc un tros de friki, he investigat sobre la disponibilitat dels diferents gustos de Fanta arreu del món. Com que el text està de color verd, es pot clicar. El Borat en té, per exemple. Si fos el president de la Catalunya independent, el primer (o segon) que faria seria proclamar la distribució de Fanta Exotic a tots els supermercats, botigues de barri i farmàcies del país.

Va, ja n'hi ha prou d'ensabonar l'empresa, que ja estan prou forrats. Aquest és el primer element de la llista de CQTAFQT. Bona nit, cuquis! I tapeu-vos, carai, que fot un fred que pela!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada