dijous, 20 de desembre del 2012

Advent 20: gravacions il·legals

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

Finestreta: decoració nadalenca de nom desconegut


El post d'avui és una resposta al Jaume, que li faria molta ilu un vídeo sobre la flashmob de Disney que farem amb la classe (veure el post d'ahir per entendre de què va). S'intentarà de totes les maneres possibles, perquè val la pena, però no ho puc garantir, ja que a l'institut està prohibit fer fotos o gravar vídeos. I la pregunta crucial és...  per què?

Doncs bé, això es remunta a un bon dia que era festa de l'institut. Al vestíbul/cantina hi ha un escenari, i a part de servir per fer discursets i tal, també serveix per muntar-hi festes. Amb profes i tot, l'institut es torna una lokura!

Tan lokura va ser un dia que un grup de noies, superborratxes, van pujar allà dalt i van oferir un deliciós striptease per a tots els presents. Algun espavilat ho va gravar, i després ho va penjar a internet. (pels que en volen "proves", el vídeo en qüestió és fàcil de trobar al Google... Òju!! que jo no us he dit res, eh?)

Total, que se'ls va acudir plantejar la següent norma: prohibir els strip-tease a l'escenari de la cantina? Nooo home noo, que si no ens quedem sense strip-tease! Prohibim fer vídeos i així ens evitem qualsevol marrón possible.

O sigui que s'intentarà. La història és verídica, eh? I ara em despediré com el Navarro: simiribonanit!

1 comentari:

  1. Ja està a punt d’acabar l’advent i el seu suggeridor calendari... que ens ha portat una tirallonga de comentaris teus, cada dia, i sense saltar-te’n cap. Això és fantàstic. Jo els he anat esperant en candeletes, com les que es posen les femelles daneses al cap per Santa Llúcia, i ara de ben segur que si no escrius cada dia ho trobaré a faltar, però és evident que no cal que ho facis a diari, et deu haver suposat una currada brutal i faràs bé de relaxar-te una mica. Algun dia que tingui una mica més de calma, me’ls miraré del primer a l’últim i et comentaré quins he trobat més genials, més ben escrits, més divertits, etc.
    Ara aquests dies, com saps, hi ha la moguda nadalenca que al es nostres famílies és d’una envergadura considerable. Recorda: pessebre, tió, sopar als baixos d’Ateneu 16, dinar de Nadal, dinar de Sant Esteve, Polifònica, nit de cap d’any, sant del besavi, i apoteosi final de Reis... Déu n’hi do.
    Però pel que veig aquí a Dinamarca no us quedeu curts en aquestes celebracions que ja arrenquen amb la cervesa del llunyà dos de novembre, i continuen amb la corona d’advent, els pastissos julehigge, la festassa de Santa Llúcia, els galetes, els concerts de Nadal, les espelmes amb calendari... i els omnipresents freds i neus. O sigui que gent molt enrotllada, i a sobre, a més a més, aquest any s’hi podrà incorporar una tradició que als teus amfitrions els deixarà bocabadats: el tió! Espero que faci una cagada sensacional tal com cantem en les cançons de les cagades vilafranquines inventades pels teus inefables tiets Xen i Oriol.
    Bé, ja anirem estant en contacte aquests dies gràcies als genials invents actuals de la comunicació moderna via internet siguin blogs, twitters, SMS o allò que ens veiem la cara i tot i que ara no me’n recordo com es diu.
    A punt a punt ja de Nadal, jo ja et dic BON NADAL MIKI !!!

    ResponElimina