dissabte, 22 de desembre del 2012

Advent 22: tió i tal

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

Finestreta: una corona d'espelmes


Puc passar un any sense fer el pessebre. Es fa molt estrany, però s'aguanta. Ara bé, un any sense tió és bastant intolerable!! Per tant, ahir va trucar a la porta de casa un tió ben cucu, importat des de Catalunya i amb una gana tremenda. Per tant, li estem donant menjar perquè la nit de Nadal faci una cagada espectacular (els Nickelsen hi estan posant un èmfasi increïble!). Avui hem muntat l'arbre de Nadal a dins de casa, així acabant tot el paripé de decoració nadalenca, que aquí dalt és molt gran.

L'altre dia, per cert, vam fer galetes nadalenques. D'aquelles de mantega, que es posen en capses d'alumini per galetes. De fet, és el primer cop que obro una capsa de galetes de mantega i hi ha galetes de veritat, i no fils de cosir i agulles...  Greixoses i delicioses, gairebé perfectes!!

Demà, doncs, toca celebrar el 4t diumenge d'Advent, que aquí se celebra molt (ens vam "saltar" el segon i el tercer, o sigui que ara tenim deures extra). La pregunta és, com ho farem? La resposta és, nu sé. No m'han explicat què es fa ena questes ocasions, suposo que reunir-se al voltant de la taula i menjar gløgg amb unes quantes d'aquestes galetes tan sensacionals.

Demà penjo fotos de l'arbre i el tió!

1 comentari:

  1. No sé per què el comentari que t'he fet avui, m'ha quedat penjat al dia 20. O sigui, Miki, que si el vols llegir hauràs de recular.
    Bona nit.

    ResponElimina