dijous, 6 de desembre del 2012

Advent 6: Felix Felicis

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

Finestreta: un Pare Noel una mica reflexiu


Aquests dies han estat "dies Felix Felicis", com els anomeno jo. Pels que no són de Harry Potter, diríem que són uns dies en que la barreja de casualitat, improvització i decisions encertades et porta a passar-t'ho d'una manera increïble. Són uns dies que l'ambient sembla haver canviat, tens cops de sort inesperats, les coses et surten bé i tot és guai sense haver-te fumat res. Com l'optimisme que porto a sobre habitualment, però exagerat. Buaaalaaaaaaaaaaaaa tiiiiiuu...

Taxtannn, sóc Superman
A banda de començar uns projectes a l'institut amb molt bona pinta (que ja en parlaré un altre dia), els concerts de Nadal varis van anar genial, tant dimarts com dimecres. Amb el grup de funk hem decidit que tirem endavant i que ens hi posem amb coses més grans. Ahir, com que m'havia de quedar a la ciutat fins que comencés la música, vam passar tota la tarda al macdònals amb uns companys d'institut, xerrant mentre sèiem als sofàs de pell que hi posen aquí. Massa coses guais. Per compensar, la resta de la setmana hauria de ser una merda molt bèstia, però és l'aniversari de mon germà (el danès, eh?) i també pinta força bé.

L'únic que puc dir que no va anar gaire bé va ser quan vaig descobrir que tinc moltamolta força, trencant la clau de la meva bici (vegi's la foto de la dreta) i quan he llegit fa una estoneta els pebrots d'elefant que se li han posat al "ministre" Wert. Per la resta, barrufantàstic. Bona nit, cuquis!

1 comentari:

  1. Quina setmana, Miki! Fèlix Felicis que dius. Realment espectacular i genuïna. No afluixis amb els teus comentaris que són ben bons.
    Que acabi bé el que bé ha començat.

    ResponElimina