diumenge, 2 de desembre del 2012

Advent 2: Fødselsdag

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

Finestreta:  espelmetes i angelets

Aquest l'hauria escrit ahir, però tocava el resum mensual. El divendres vam celebrar l'aniversari de l'Anna Sofie, companya de classe que aviat arriba als 18. Érem prop de 15 a un soparet molt guai, amb el fiestón posterior. La casa està a uns 7 quilòmetres de Silkeborg, i si li sumes els de Silkeborg a Sinding se'm fa un bon tros per tornar a casa. Per tant, uns quants ens vam quedar a dormir allà mateix.

La festa d'aniversari danesa acostuma a ser un sopar a casa d'algú (fa massa fred per fer res a fora), amb música sonant des d'alguna compta a l'Spotify. Després de sopar se sol succeir una lluita per la selecció de les cançons, mentre la gent conversa i s'ho passa bé. També és molt corrent que algú dels presents tingui una guitarra, per exemple, o que l'amfitrió tingui un piano. Això dóna situacions molt divertides com el fet d'estar tocant el piano acompanyant a una cantant mig borratxa que canvia de to sense voler. I quan ens cansem, bona nit, que s'ha de descansar!

El dia després, els 6 que quedàvem vam estar fent el gos per la casa, vam mirar le peli d'El Dorado en finès (és el basc nòrdic: encara que parlis una altra llengua de la zona, no entens ni una mmmmierda) i vam fer uns bons Guitar Heros.

Avui, dinaret familiar a ca l'àvia, després d'un assaig del grup de funk. I com que faig tantes coses, he acabat amb feina fins al cul. Malgrat tot, vaig proposar-me d'escriure cada dia i ho penso fer (em pensava que el post sortiria curt però ja es veu que m'agrada evadir la feina, LOL)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada