diumenge, 9 de desembre del 2012

Advent 9: blancura

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

Finestreta: un senyoret i una senyoreta


Mira a la dreta
Avui ha fet una tempesta de neu al matí. Cinc dits ben bons de neu ens ha deixat (o potser més, no m'ho he mirat amb detall). Tanta neu que no hem pogut anar a tocar els de funk, perquè no es pot anar en bici ni es recomana conduir (si no és per alguna raó de molta importància). He tret el cap per la finestra i mireu quin paisatge m'he trobat:

Sembla el Pol Nord. Es veu que s'han ajuntat les diferents temperatures i s'ha format una boira de la boina, no veus un pijo a tres passes.

Avui, per cert, el meu germà danès Asger fa 18 anys, un event molt molt especial en la vida d'un danès! Per tant, s'ha de celebrar.

Mira a l'esquerra



Ens hem fotut un esmorzar a base d'ous passats per aigua, panets amb formatge, melmelada i embotidet, pastissets de former i alguna cosa més. Brutal, tenint en compte que l'esmorzar que prens a casa és més aviat normalet. Ben aviat anirem a sopar a algun puesto (en plan tots cinc, no com l'altre dia que era amb convidats, i tal).

I demà sant tornem-hi, collons, que de pressa que passa el cap de setmana! Encara sort que aviat fem vacances de Nadal, iupi!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada