divendres, 11 de gener del 2013

Fred again

Eeeeeeh, que torna el fred!! Tothom sap que quan plou i fa sol, les bruixes es pentinen, però què passa quan neva i fa sol? Entre d'altres, els Mikis van en bici, però això és un altre tema.

Doncs bàsicament això, que avui hem tornat a estar sota zero, amb un xicarró de neu de regalet. Vam tenir un parell de setmanes de realment força fred: amb un pam de neu, gel a la carretera i aquestes coses. Després d'un llarg període de caloreta relativa, la rasca ha tornat. I sembla que ve per quedar-se!! (ja us informaré de si se'n torna a anar o finalment ha arribat l'hivern).

Canviant de tema, la setmana que ve comencem el mini-intercanvi! De dimecres a dimecres els estudiants d'intercanvi de la zona serem a Holbæk, un lloc que està ben a prop de la capital. O sigui, lluny. Viurem a casa d'una altra família voluntària durant una setmana, i estarà molt rebé i interessant i xupiguai.

Ah, by the way...    avui hem fet finalment la performance en la que hem estat treballant tant, i podríem dir que hem fet història. Els que feu anar el féisbuc el podeu trobar a la meva pàgina, però com que l'ha penjat una altra persona no me'l puc descarregar. Ja miraré d'aconseguir-lo per poder-lo penjar aquí, per tots vostès!

1 comentari: