dissabte, 5 de gener del 2013

"Atrapa les gallines"

A casa tenim un joc. El millor joc d'estratègia que s'ha inventat en segles. Original d'una granja de l'Empordà, té tots els components que ha de tenir un bon joc: és difícil, però divertit de jugar i permet varis participants. Deixa les botigues de rol i les rebaixes de l'Steam a un nivell inferior. I es diu "Atrapa les punyeteres gallines".

Aquests dies que el sol es pon més tard, però continua fent-ho a les 4 quarts de 5, és interessant que les gallines estiguin un ratet fora. Com que sempre hi ha gent a casa, les podem vigilar, i és més interessant que no pas que estiguin tancades. El problema és que, per bé que surten encantades quan obres la porta del corral, no tornen a entrar sense una mica d'ajuda. I aquí és on comença la diversió.

Com que tenen camp per córrer, les punyeteres acostumen a anar una mica lluny. No res exagerat, però solen acabar en algun punt del camp de darrera la casa. I clar, algú s'ha d'encarregar de dur-les pel bon camí (si anessin a Roma rai, que tots els camins hi van, però no! Van al corral). El joc consisteix en trobar la manera de convèncer cinc gallines perquè vagin juntes cap al corralet i que no s'escapin pel viatge. Pots anar incrementant la dificultat: sent una sola persona o amb els braços lligats a l'esquena, per exemple. L'objectiu, simplíssim, és tornar-les totes al corral.

Val, no és una novetat i pot fer pal...  però millor prendre's-ho com un joc, oi? Al capdavall, t'hi pots divertir una estoneta si fas això de les mans.

Avui toca Cavalcada de Reis, oi? Doncs que vagi molt bé, canalla! I valtrus els estudiants rai, que comenceu el dimarts! Jo el dilluns ja torno, buà!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada