dimarts, 8 de gener del 2013

Da performance

Em pensava que tornar a l'institut seria bastant pal. Però a part de tornar-se a llevar a les 6 després de tots aquests dies de no fer-ho, la resta està molt be (com a mínim a la primera setmana gaudeixo de bastantes hores sense classe). Avui, by the way, ha estat un dia bastant brutal a l'institut. Ha vingut un paio bastant guai a fer una xerrada de tèncica vocal per cor i improvisació amb la veu. Totes les classes de línia musical hem estat de quarts de 10 a quarts de 3 fent aquest curset. I com que el paio en sabia molt, ha estat tirant a molt brutal. Hem acabat amb la veu molt cansada, però contentíssims d'haver après realment molt i de comprovar lo bé que sonem quan ens hi posem (nye nye nye).

I com que no teníem prou música encara, hem aprofitat per assajar "da performance"!! La flashmob que fem AQUEST DIVENDRES per entretenir el personal, cridant a capella cançons de Disney! Hem decidit que re de micros, ens posarem a cridar perquè ens senti tothom, i ja de pas fa més gràcia. Confirmo la meva actuació, doncs, com a Tarzan cantant "You'll be in my heart", convidant a ballar en plan goril·la a vàries noies a l'atzar. Per sort, la peli no ha estat traduïda al danès i cantaré en anglès, que em serà bastant més fàcil. Ja he trobat un 'taparrabus' ideal, i diuen que molt probablement podrem prendre un vídeo del paripé que muntarem. El penjaré tan bon punt m'arribi!

El plan general és: sortiran unes deu actuacions individuals o en plan duo/trio, apareixent en plan random per tota la cantina, i cadascú amb la disfressa corresponent. Després, totes les noies cantaran "The Gospel Truth", d'Hèrcules (la que canten al principi), tots els nois les interrompran amb "Vær en mand" de Mulan (que no he mirat encara quina cançó és, podé que m'hi posi). I en acabar, ens posarem tots a fer el ball de High School Musical (amb la música de fons i tal) a la cantina.

Amb el ball final ens hi hem posat avui, ja que tres quartes parts de la classe no hem vist la peli i havíem d'aprendre a ballar-ho de la manera més ridícula possible. Amb tot això, que ens hem hagut de posar aquest vídeo que teniu aquí sota. Clar, imagina't una colla de ganàpies en una classe de música, amb el projector engegat per poder seguir els passos de ball, i a més a més pixant-se de riure. Reitero que això d'aquest divendres serà molt èpic.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada