diumenge, 14 d’octubre del 2012

Vacances d'octubre

Dia de repòs. Porto un parell o tres de setmanes de non-stop, i calia una petita pausa. (no he tingut temps ni d'escriure al blog, imagina't!!). A part del campament d'AFS i la marxeta de l'Ølstafet, que m'han ocupat els caps de setmana, hem fet un projecte molt gran de física (dissenyar una estació solar, ni més ni menys) i m'he apuntat al cor de l'institut, amb el que hem anat a col·laborar en un concertillo a Århus. Que fer tantes coses està molt pepino, però acabes rendit.

Per sort, aquest 12 d'octubre he tingut alguna cosa per celebrar: el començament de les vacances d'octubre, o Efterårsfeire, com diuen aquí!!

Les vacances aquí dalt les tenim una mica més repartides, tenim una mena de "setmana blanca" cada dos mesos, o mes i mig. I aquesta és la primera, i pinta estar mooolt moguda. De moment no, el cap de setmana s'ha basat en fer el gos i feina de bricolatge (que a casa d'això en saben un bon tros). Però demà marxo tres dies a Oslo, a fer el burro en terres noruegues, i de dijous a dissabte estaré a Odense, a visitar el Silvio, l'altre catalanodanès que conec però que ens ha tocat viure a la quinta punyeta (dins del que cap). O sigui que dú ni dó.

A mitja setmana, o directament quan acabin les vacances, penjaré totes les fotos endarrerides, tant de l'Ølstafet com del campament i de Noruega (i alguna més que es cola pel mig). Fins llavors...

(PD: aquest post és una mica pobre, els propers seran millors)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada