diumenge, 21 d’octubre del 2012

Vacances acabades / Fotos!!! (2)


Meck Meck, fotos!!  (o sigui, clicar per veure-les)

Ara sí que sí. Avui diumenge acabo les "vacances d'octubre" tan guais de Dinamarca, i com que tota excusa és bona per escaquejar-se de la feina em disposo a escriure un resumet d'aquestes vacances. Vull dir, a part del cap de setmana passat, que va consistir bàsicament en avançar feineta d'institut i fer el gos a més no poder.
A més a més, he penjat la segona tongada de fotos, amb imatges dignes de fer història. Bueno, potser el que es diu història no, però sí que estan força cuquis.

Primera part: tres dies a Oslo. De fet un d'anada, un a Oslo i un de tornada. Vam estar més aviat amb els intercanvistes, perquè la resta de gent eren força sossos, i va ser una visita molt en plan guiri despistat. Podé una mica massa, però és luqui. Oslo és una ciutat encantadora. Vam veure coses superinteressants (i alguna no tant), entre les quals hi havia el Parlament, l'Ajuntament, el Holmenkollbakken (el lloc on es fa salt d'esquí), el Vigelandsparken (el parc de les estàtues), l'Opera House, el Museu del Premi Nobel de la Pau, el Palau Reial i alguna altra cosa que em deixo. Amb en Gabriel vam estar a punt d'agafar una galeta del càtering de l'Ajuntament d'Oslo, i a més sense voler. És que anàvem amb la lokura posada des dels lavabos (la foto de dalt n'és testimoni) a visitar una mica de tot, a l'Ajuntament, i ens vam trobar en una sala amb gent important. Per sort, aviat vam veure que allò no nava bé i vam girar cua cames ajudeu-me per tornar amb el grup. A part d'això, un predicador sonat em va regalar un pamfleto perquè m'assemblo a Jesús. A part d'això res a destacar, a part de que la ciutat és supermegaguai (bueno, el dia de tornada vam fer una festeta els intercanvistes supermegaxupi, que podé ja explicaré un altre dia).

Segona part: tres dies a Odense. Ciutat on viu en Silvio, un altre penedesenc que viu a la terra dels vikings. Ja tocava que li fes una visita, després de dos mesos i mig aquí, no? Vam aprofitar per fer una pausa del danès (idioma i cultura) i per fer un cop d'ull a vàries coses. Per exemple, la Biblioteca Musical d'Odense (una passada, però passada passada), la casa del H.C. Andersen, on tenien una prestatgeria de llibres en català (bueno, i en centenars d'idiomes més), un dels parcs de ciutat més xulus que es fan i es desfan i el festival de Harry Potter anual, que és més aviat per canalla però que és realment vistós i curiosín.

I alguna cosa em deixo, segur, però la qüestió és que ha estat una setmana barrufantàstica i meravellosa. La nova tongada de fotos està penjada, si cliqueu el meck meck de dalt de tot les podreu veure totes, iupi! I demà tornem-hi, que no ha estat res...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada