dimarts, 5 de febrer del 2013

En resum... (6/11: Gener)

Una mica endarrerit (últimament el blog el porto una xic de baixa), però aquí està el perspicaç resumet mensual del que ha passat i deixat de passar a Silkeborg l'últim mes:

- La conclusió general és que l'hivern aquí és com un refredat de Nadal: el tens uns dies, després creus que se n'ha anat però et torna igualment. Aquí, tens una setmana de gel a la carretera, el dissabte et plou tot el dia i la neu es desglaça, però el diumenge torna a nevar fins al dilluns al migdia, i llavors fa calor i plou una mica i la neu està desfeta un altre cop a la tarda. Així anem fent.
-Per tant, al principi és maco i meravellós, però ara ja comença a cansar. Com diria cert monologuista argentí, "e'toy un poco cansado de apalear nieve".
-Això de posar-se les piles a l'institut danès és una mica cansat. Ara sí que he dit "va, a partir d'ara a totes!!". Que, de fet, és el que em deia cada cop que acabava unes vacances, per exemple, però aquest cop va més en sèrio, en plan d'entregar tots els exercicis i presentar-se a algun examen en danès a final de curs.
-Per cert, un altre punt genial del sistema educatiu danès: tot és molt a base de responsabilitat pròpia. Els deures i treballs estan penjats a internet, i tu ja saps què has d'entregar i quan. Si no ho fas, allà tu. Ningú no t'anirà el darrera i no et faràs pregar, però la nota depèn de tu.
-I ja de pas, faré una mena de TREC per l'institut, que dura uns 3-4 mesos i es diu SRO (d'aquest ja en faré un altre post)

-Aquest mes és el primer cop que he pogut dir:  "Collons!! Ara ja em falta menys temps del que porto aquí", i t'agafa com un tremolor i acabes una mica escagallonat de com de ràpid passa el temps. Mare meva, de debò! Aviam com es desenvolupa els propers cinc mesos.

O de fet, menys de cinc mesos...  la mare que em va parir!!

1 comentari:

  1. Que sóc jo! Noi, el compte enrere ja ha començat. Aprofita el que et queda al màxim.
    Muacs!
    Mom

    ResponElimina